Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

9 produccions catalanes seleccionades al Festival Internacional de Cinema de Guadalajara

En festivals

La trentena edició del festival es celebrarà del 6 al 15 de març

El Festival Internacional de cinema de Guadalajara ja ha anunciat la selecció de pel·lícules seleccionades al festival, amb tres produccions a competició oficial.

En la categoria de llargmetratge documental iberoamericà participa No todo es vigilia d’Hermes Paralluelo (El dedo en el ojo). Mentre que en la modalitat de curtmetratges iberoamericans competiran 600$ d’Oriol Cardús i Mi primer beso d’Albert Manich (Escándalo Films).

També trobem presència catalana entre les seleccionades al Premio Mezcal. El Ruiseñor y la noche. Chavela Vargas canta a Lorca de Rubén Rojo (Majoproduction, Monkey Head Films) competirà juntament amb SHIH de Bruno Zaffora i Rafael Ortega (Waking Films, Synaesthesia Multimedia) pel guardó.

En la secció Europa Nuevas Tendencias, on es seleccionen les produccions més innovadores exhibides en la darrera edició del Festival de Sant Sebastian, concorre Los tontos y los estúpidos de Roberto Castón (Ilusión Óptica).

La pel·lícula d'Àlex de la Iglésia, Messi (Mediapro) forma part de la selecció Galas. Completen el catàleg en la secció Son de Cine, ¡Cuchíbiri, cuchibiri! La rumba de Paret de Carles Prats (Rollout Producciones) i I need a Dodge! Joe Stummer on the run de Nick Hale.

Mercats

Mèxic - Guadalajara

06/03/2015 - 15/03/2015

Festivals

Mèxic - Guadalajara

06/03/2015 - 15/03/2015

Notícies relacionades
Busques una Notícia?