Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Presència catalana a la primera edició del TV Málaga

La indústria a...

La primera edició del festival de TV movies i documentals per televisió compta amb tretze títols a secció oficial, dels quals sis són catalans.

El festival, que se celebrarà entre el 30 d'abril i el 4 de maig en el marc de les activitats que organitza el Festival de Málaga, té com a principal objectiu apropar el producte televisiu al gran públic i consolidar-lo com a producte de qualitat.

El Productor Jaume Santacana, de Prodigius Audiovisual, rebrà un Biznaga de Plata per la seva activa participació en el desenvolupament del sector.

Produccions catalanes:
  • ¿Y a mí quién me cuida? (And who takes care of me?), dirigida per Ángeles González-Sinde i produïda per Steinweg Emotion Pictures, Paco Millán i TVC.
  • Vida de familia (Family life), dirigida per Llorenç Soler i produïda per Just Films, Adivina Producciones, General Video Productions, TVC i Producciones Cibeles.
  • L'impostor (The impostor), dirigida per Ricard Figueras i produïda per IN Vitro Films, Canal Sur , Editorial Compostela, Arayás Producciones, TVC i TVG.
  • La princesa del polígon (Inner city princess), dirigida per Rafa Montesinos i roduïda per ICC, Trivisión, TVC i TVV.
  • Camping, dirigida per Lluis Arcarazo i produïda per Prodigius Audiovisual i TVC.
  • Després de la pluja (After the rain), dirigida per Agustí Villaronga i produïda per Diagoal TV, Ficción  Producciones, TVC i TVG.
Festivals

Espanya - Màlaga

30/04/2007 - 05/05/2007

Busques una Notícia?